whitejasmine
Vårknoppar- inte teblad skördade under sommaren- och ursprungsbeteckning bidrar till teernas hälsobringande effekt.

  Needle King   
( Jasminte med White hair Silver Needles skördas på vår)

10g 50kr
Antal:

50g 235kr
Antal:

Close



buy with tea?

Close

Please type in VIP code










Varor Pris per enhet Antal Pris Ta bort

Ship 0 kr
Total 0 kr
Check Out


 

URSPRUNG 


 
Det  vita  téet  kännetecknas  av  dess mjuka  knoppar  som  skördas  tidigt  på  våren.  Téet  har  sitt ursprung  från  Tai Mu  bergen  och  smaksätts med  doften  av  jasminblommor  av  absolut  högsta kvalitet från den finaste kinesiska jasminträdgården, även denna belägen i Tai Mubergen. 
 
De  skördade  tebladen  blandas  med  färska  jasminblommor  för  att  tebladen  ska  absorbera jasminaromen, Därefter  sorteras  de  använda  blommorna  bort. Det  är  téets  kvalitet  som  avgör standarden på  jasmintéet. För det mesta är  jasminté framställt av grönt té. Med vitt té som bas uppnår man en högre standard.
 

 


FÄRG, SMAK OCH AROM 
 
Vitt  jasminté är en underbar kombination av en mild mjuk smak av vitt té och renaste doft från jasminblomman.

Needles King White Jasmin är den absolut högsta kvaliteten av jasmintéer. Det tas fram från de bästa knopparna som skördas tidigt på våren (White Hair Silver Needles) och jasminblommor av hösta kvalitet.  
Ojämförligt.


Hur brygger man vitt jasminté? 
 
Använd helst en sk Gaiwan kopp. (Glaskopp med lock)
2 gr per dl vatten.  
Värm vattnet till 90-95 ° ( ju mjukare vatten desto lägre temperatur)
Samma téblad kan byrggas igen 5-5 ggr. 
 
1. Värm    tékoppen, lägg i fyra Heaven Star.
2. Häll i ¼ vatten i koppen och cirkulera koppen försiktigt så att man uppnår en jämn temperatur.
3. Dofta på insidan av locket – njut av den underbara jasmindoften!
4. Fyll på resten av vattnet i en stilla rörelse upp och ner för att ”aktivera” tébladen.
5. Låt téet dra i 2 minuter. 
 

 

           Mitt konto   Min kundvagn( 0 )    Köpvillkor   Om oss
 
Website author: Grace Guo   English advisor: Dr Andrew Hull   Swedish translation: Lars Jeding
All copyrights reserved !
Design & photographer : Yannan Li    Webmaster: Fu Tang