whitejasmine
Vårknoppar- inte teblad skördade under sommaren- och ursprungsbeteckning bidrar till teernas hälsobringande effekt.

  Silver Pearls   

20g 50kr
Antal:

50g 115kr
Antal:

Close



buy with tea?

Close

Please type in VIP code










Varor Pris per enhet Antal Pris Ta bort

Ship 0 kr
Total 0 kr
Check Out


 

URSPRUNG 


 
Det  vita  téet  kännetecknas  av  dess mjuka  knoppar  som  skördas  tidigt  på  våren.  Téet  har  sitt ursprung  från  Tai Mu  bergen  och  smaksätts med  doften  av  jasminblommor  av  absolut  högsta kvalitet från den finaste kinesiska jasminträdgården, även denna belägen i Tai Mubergen.
 
De  skördade  tebladen  blandas  med  färska  jasminblommor  för  att  tebladen  ska  absorbera jasminaromen, Därefter  sorteras  de  använda  blommorna  bort. Det  är  téets  kvalitet  som  avgör standarden på  jasmintéet. För det mesta är  jasminté framställt av grönt té. Med vitt té som bas uppnår man en högre standard.
 


 

 

Dragon pearls ”Drakpärlor” är en av våra absoluta bäst säljare. Bland liknande produkter framstår det vi erbjuder med sin utsökta smak och arom. Hemligheten ligger  i den höga kvaliteten i det vita teet och framställningsmetoden.  
 
Tips: Detta te passa utmärkt till mat. Drick det till lunch och middag. 


 


Hur man brygger Handgjort White Jasmine Te – Dragon Pearls? 
 
En gaiwan av glas eller glas te kanna är bäst
 
100 gradigt vatten (mjukare vatten medger att använda lägre temperatur)
 
Du kan fylla på med hett vatten upp till fyra bryggningar
 
1.  Värm upp Gaiwan (med hjälp av lite kokande vatten)
2.  Lägg i 4 ” dragon pearls ”
3.  Häll på hett vatten till ¼ av gaiwan och cirkulera försiktigt koppen 
4.  Känn aromen från insidan av locket – jasmindoften är fantastisk
5.  Fyll på resten av vattnet försiktigt för att aktivera tebladen
6.  Låt teet dra i 2 minuter  

 

           Mitt konto   Min kundvagn( 0 )    Köpvillkor   Om oss
 
Website author: Grace Guo   English advisor: Dr Andrew Hull   Swedish translation: Lars Jeding
All copyrights reserved !
Design & photographer : Yannan Li    Webmaster: Fu Tang